Traprenovatie

Combined Shape Een stijlvolle houten trap met een grijsblauwe muur op de achtergrond

Meer van onze diensten

Een houten witte trap met zwarte railing

Traprenovatie

Een traprenovatie is een doeltreffende metamorfose van je hal en je trappenhuis. Bovendien is het zo mogelijk het materiaal en de kleur van de trap te laten overlopen in de vloer. Zo creëer je eenheid binnen je woning. Naast de traprenovatie kunnen we ook de bestaande open trap dichtmaken. Zo bespaar je energie en zorg je voor een veiligere situatie voor kinderen. Uiteraard kunnen we de nieuwe, dicht trap ook afwerken met houten overzettreden en bijpassende stootborden.

Een ingezoomde afbeelding die de houtfineer van de traptreden toont

Trap opnieuw bekleden

Veel mensen hebben tapijt op de trap liggen. Het dempt het geluid en is warm aan de voeten. Maar echt hygiënisch is het niet en eigenlijk past de kleur ook niet meer bij de rest van het interieur. De trap kan wel een metamorfose gebruiken. Wij steken je bestaande trap helemaal in het nieuw met onze traprenovatie. Met massief houten overzettreden kunnen we in korte tijd de volledige trap opnieuw bekleden. Daarbij hoeven we niet te hakken en te breken én beperken we de hoeveelheid stof en troep in je woning. Zo ziet de trap er weer mooi uit met duurzame en slijtvaste treden. We kunnen de treden bovendien voorzien van een antislipstrip, zodat de kans dat iemand van de trap glijdt een stuk kleiner is.

Een houten trap ingezoomd op de trapleuning

Open trap dichtmaken

Heb je nog een open trap naar de zolder? Of heb je een open trap in de woonkamer en wil je die dicht laten maken? Wij kunnen dat voor je realiseren. Zo is de trap veiliger en beperk je geluidsoverlast. Bovendien bespaar je energie nu de warmte niet meer naar boven trekt. Daarbij kun je onder een dichte trap meer opbergruimte creëren, wat natuurlijk altijd plezierig is. Wanneer de trap is dichtgemaakt, kunnen we hem uiteraard meteen voorzien van een nieuwe look met massief houten overzettreden. Zo maakt de traprenovatie je woning meteen een stukje duurzamer en veiliger.