Sfeervolle raamdecoratie

Combined Shape Een afbeelding van witte shutters

Meer van onze diensten

Houten shutters van JASNO

Karakteristiek en toch stijvol, functioneel en vooral heel fraai; houten shutters zijn de ideale zonwering voor iedere ruimte in huis. Je regelt eenvoudig je privacy en de lichtinval in huis en zowel met de lamellen open als dicht heb je een mooie eye catcher voor het raam. Bovendien zijn de shutters in talloze lak- en beitskleuren verkrijgbaar én kunnen ze zelfs in natte ruimtes worden gebruik. Wij zijn dealer van JASNO shutters en we laten je graag zélf zien waarom dat is.

Witte houten shutters half gesloten

Houten shutters voor ieder raam

Of je nu een openslaand raam hebt of een draai-kiep-raam, een vierkant of rond raam of zelfs een dakvenster; de shutters van JASNO passen altijd. Maatwerk is standaard. Niet alleen als het gaat om afmeting en vorm, maar ook qua kleur en bediening. Zo is er altijd een shutter die past voor jouw raam.

Een badkamer met drie shutters

Primewood en Aqualine

JASNO houdt het graag overzichtelijk met twee typen shutters: Primewood en Aqualine. De Primewood shutters zijn gemaakt van een lichte, maar stevige houtsoort met een subtiele nerfstructuur. De houten shutters zijn geschikt voor ieder raam en uit te voeren in stijlvolle lak- en beitskleuren. De Aqualine shutters zijn waterproof. Zo geven ze extra cachet aan je badkamer, toilet of de keuken. Ze zijn niet van hout, maar van hoogwaardig kunststof. Ze zijn leverbaar in de meest uiteenlopende kleuren.

Een afbeelding die het mechanisme toont van de shutters

Bediening op maat

De houten shutters van JASNO zijn met één hand te bedienen. Daarbij heb je de keuze uit bediening met een verticale bedieningstok of SIlent view, waarbij de bediening is weggewerkt in de zijstijl. Het is ook mogelijk de lamellen te splitsen, zodat je ze per groep kunt bedienen. Zo kun je de onderste lamellen dicht houden en de bovenste open, zodat er meer licht binnenvalt. Naast de afzonderlijke lamellen kun je de houten shutters ook nog per paneel open en dicht doen. Zo heb je vrij zicht of kun je even de ramen lappen. Ook hierbij heb je de keuze uit verschillende opties.

Houten shutters proberen

Met de gratis JASNO shutters app kun je de shutters en andere raambekleding voor je eigen raam visualiseren. Zo kun je alvast kijken welke kleur en bediening jouw voorkeur heeft.

Bekijk in onze winkel de mogelijkheden en bestel direct de perfecte houten shutters voor jouw woning.