Sfeervolle en slijtvaste vloeren

In iedere stijl en uitvoering.

Houten vloeren zijn sieraden voor uw huis en bepalend voor de sfeer.

Van robuuste en massieve houten vloeren tot mooi fijn visgraat in vele kleuren en uitvoeringen zoals verouderd, geborsteld, fijngezaagd of gewoon geschaafd. Het kan allemaal. Een ding is zeker; bij ons bent u verzekerd van een slijtvaste en sfeervolle houten vloer naar uw persoonlijke smaak.

Vele mogelijkheden met vloerverwarming op houten vloeren.

Bijna al onze houten vloeren zijn geschikt om gelegd te worden over vloerverwarming. Door met hoge kwaliteit houten vloeren te werken en op een vakkundige manier te werk te gaan zijn houten vloeren op vloerverwarming totaal geen probleem.

Van gerookt wit tot diep zwart.

De meeste houten vloeren zijn van eiken hout, dit omdat je met eiken vele kanten op kunt als het gaat om kleur. Eiken heeft ook nog eens een harde structuur heeft waardoor u een slijtvaste vloer heeft. Door eiken te roken krijgt het een oudere uitstraling en met olie houd je het natuurlijke van het hout. Voor alle kleur- en bewerkingenmogelijkheden moet u zeker een keer bij mij langs komen.

Renovatie van bestaande houten vloeren.

Is u bestaande houten vloer aan een opfrisbeurt toe of wilt u de vloer een totaal andere uitstraling geven? Wij zijn ook gespecialiseerd in het schuren van uw vloer en door goede afzuiging op de machines gebeurt dit nagenoeg stofvrij .

Wilt u meer informatie of wilt u langskomen in de showroom?

Jasper Fijma Interieur
Oosterhaven 9 1671 AA  Medemblik
06 51 60 42 35
info@jasperfijma.nl

Meer informatie?