Handgemaakt vakwerk is ons handelsmerk

Combined Shape Een slaapkamer met houten bureau en in de achtergrond een grijze boxspring
Jasper Fijma die kozijnen aan het zagen is op een zaagtafel

Ruim 20 jaar geleden maakte ik, Jasper Fijma, een carrière switch en legde ik de basis voor het bedrijf dat we nu samen hebben opgebouwd. In eerste instantie legde ik vloeren voor een speciaalzaak in Amsterdam. Later besloot ik mijn eigen koers te gaan varen in Westfriesland. Toen een kennis een nieuwe keuken wilde laten plaatsen, bood ik aan die voor hem te maken. En zo is het bedrijf steeds verder gegroeid. Inmiddels zijn we een VOF en werkt mijn vrouw Ellen ook in de zaak. Zij zorgt voor de administratie én je ziet haar in onze winkel.

Teamwerk

Het Jasper Fijma team bestaat verder uit Addy en Ton. Addy is na 3 stageperiodes bij ons in dienst gekomen, nadat hij zijn opleiding aan het Hout- en Meubileringscollege afrondde. Hij is gediplomeerd meubelmaker en doet niets liever dan mooie producten maken voor onze klanten. Ton heeft altijd in de jachtbouw gewerkt en weet als geen ander hoe hout werkt. Als ZZP’er ondersteunt hij ons op flexibele basis. Naast ons vaste team hebben we regelmatig stagiaires over de vloer. We zijn namelijk een erkend leerbedrijf voor het Hout- en Meubileringscollege.

Bruine houten kastjes met koperkleurige handvaten gecreëerd door Jasper Fijma

Werkwijze

Handgemaakt vakwerk is het handelsmerk van het Jasper Fijma team. Alles wat we doen is maatwerk en volledig afgestemd op jouw wensen. We werken met mooie, duurzame materialen, zoals massief eiken, maar ook andere houtsoorten. Ons team bestaat uit hardwerkende, nuchtere vakmensen met oog voor detail. Kom kennis met ons maken in onze winkel in Medemblik. We denken met je mee vanaf het eerste ontwerp tot de afwerking. Zo creëren we samen met jou de vloer, de keuken of het meubel van je dromen.

Bezoek showroom

Partners

Om onze klanten een kwalitatief hoogstaand en compleet aanbod te kunnen doen, werken we samen met vaste partners. Hierbij kiezen we bij voorkeur voor bedrijven uit Westfriesland. Zo werken we voor aanrechtbladen samen met Rosa Bian uit Medemblik en Harder Natuursteen uit Hoogkarspel. Voor montage en installatie leunen we op de expertise van Patrick Knoops en Robbert Spoelstra. Beide uit de omgeving. FB Hout uit Tuitjenhorn is een vaste partner in de levering van houten vloeren.

Een verlichte visgraat vloer gemaakt door Jasper Fijma

Dealer

Voor hout werken we samen met vaste importeurs die alleen FSC-gecertificeerd hout inkopen. Daarnaast is Jasper Fijma dealer van Douwes Dekker vloeren voor Laminaat en PVC-vloeren. Op het gebied van raamdecoratie verkopen we JASNO Shutters. JASNO is dé specialist op het gebied van functionele, stijlvolle houten jaloezieën. Vraag in onze winkel naar stalen en andere mogelijkheden. Samen vinden we precies wat jij zoekt.

Jasno
Harder Natuursteen
Douwes Dekker
FB Hout