Sfeervolle keukens

Handgemaakt in massieve kwaliteit

Handgemaakte keukens in elke maat en voor elke smaak.

Bij een handgemaakte keukens zijn de mogelijkheden zeer groot en kunnen alle ruimtes optimaal benut worden en zo uw eigen droomkeuken creëren. Samen met u bespreken we alle wensen en maken aan de hand van dat een schetsvoorstel zodat uw keuken een eigen persoonlijk karakter krijgt die geheel bij u past. Bepaalde stijlen keukens, zoals nostalgische handgemaakte keukens of landelijke handgemaakte keukens, komen het beste tot hun recht als ze met de hand gemaakt worden.

Precies op maat

Doordat ik zelf ook de kastjes maak  zijn alle maten kasten mogelijk zodat ook alle ruimtes goed benut worden. Verder zijn wel alle gemakken mogelijk zoals een apothekerskast, lades en deuren met soft close systeem en carrouselkasten.

Hoogglans tot eiken

De fronten van de keuken kunnen we van eiken maken zodat het een stoere houten keuken is of met panelen wat weer een landelijkere uitstraling geeft. Zowel de binnenkastjes als de deuren kunnen in elke gewenste kleur worden gespoten.

Mijn werkwijze

Ik ga samen met u op zoek naar de keuken die het beste bij u en de ruimte past. De handgemaakte keuken wordt vervolgens geheel gemaakt en gespoten in de werkplaats en vervolgens bij u thuis geplaatst.

Wilt u meer informatie of wilt u langskomen in de showroom?

Jasper Fijma Interieur
Oosterhaven 9 1671 AA  Medemblik
06 51 60 42 35
info@jasperfijma.nl

Meer informatie?