Interieur op maat

Stijlvol met een eigen karakter

Interieur op maat

Voor opmaatgemaakt interieurwerk zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunnen wij uw huis de sfeer geven die u graag wilt met bijvoorbeeld opmaat gemaakte  deuren, kasten, wanden, lijsten, vensterbanken met radiatorbekleding of een kamer en suite kast. Door de ervaring die wij hebben en goed naar uw wensen te luisteren kunnen we samen tot een prachtig resultaat komen.

Deuren met karakter

Een mooie deur met architraven neuten en doorlopend een mooie vloerplint geven uw huis al snel meer karakter. Zo hebben wij al in meerdere nieuwbouwwoningen de opdekdeuren met bovenlicht vervangen door handgemaakte stompe deuren met mooie architraven en plinten, dit geeft uw woning al snel veel meer sfeer.

Kamer en suite

Wilt u een mooie functionele tweedeling in uw woning van keuken en woonkamer dan is een kamer en suite kast een prachtige oplossing. Het geeft een intieme sfeer aan uw keuken en woonkamer en tegelijk een hoop opbergruimte. Een kamer an suite kunnen we maken hoe u maar wilt, met glas in de deuren of met lades het is allemaal mogelijk. Door samen met u de mogelijkheden te bekijken creëren wij een passend ontwerp.

Projecten in de media

Door de jaren heen hebben we al verschillende “totaal” projecten gedaan: Waarbij we de hele woning hebben gedaan, de keuken, de deuren met lijsten, plankenwanden, vensters met ombouw , kasten op maat en de vloeren. Zo stond er in het februari nummer van de Ariande at home een reportage van een woning die we geheel gedaan hebben en ook in de Margriet van februari. Verwacht wordt een reportage in de at home van april.

Wilt u meer informatie of wilt u langskomen in de showroom?

Jasper Fijma Interieur
Oosterhaven 9 1671 AA  Medemblik
06 51 60 42 35
info@jasperfijma.nl

Meer informatie?